Benvinguts al nou curs 2014-2015

Written by . Filed under Miscelànea. No comments.

setembre ha arribat

Benvolguts pares, mares i alumnes:
Desde l’AMPA de l’escola Institució Montserrat, us donem la benvinguda al nou curs escolar 2014-2015; en especial a les families de P3 i a totes aquelles families que entren noves a l’escola.
Com sempre encarem aquest nou curs amb força, il.lusió i amb el desitg perquè enguany arribin nous membres que ajudin a mantenir la feina que Junta, comissions i delegats us ofereixen al llarg dels cursos.
Com sempre us animem a participar amb nosaltres de manera activa i/o assistint a les reunions que convoquem ja que com ja sabeu en aquesta escola…
TOTS SOM… AMPA!
En breu us anirem posant al dia de quins seran els delegats de la vostra classe, organització de l’AMPA, calendari de reunions, etc…
Ja sabeu que per a qualsevol dubte o consulta podeu contactar amb nosaltres a la següent direcció de correu:
administracio@ampaim.org
o al SAP (Servei Atenció Presencial) en el seu horari habitual:
Dimarts i Dijous de 15:00h a 18:00h
Dimecres de 10:00h a 13:00h

-És un bon moment per recordar-vos que també tenim a la vostra disposició el formulari de queixes i suggeriments que trobareu a aquesta pàgina i que us podeu inscriure a l’assegurança d’escolarització que l’AMPA té contractada per assegurar el benestar i el futur dels vostres fills en cas d’accident dels tutors assegurats, omplint el full d’inscripció i retornant-lo al SAP en el seu horari habitual.

 

 

Acta Assemblea General Extraordinària 06-2014

Written by . Filed under Assemblees. No comments.

Ja tenim a la vostra disposició l’Acta de l’Assemblea General Extraordinària del passat mes de juny

Us adjuntem l’enllaç per descarregar el pdf

Vagis on vagis, t’esperem a la tornada. Bones vacances!

Written by . Filed under Miscelànea. No comments.

Estimades families de la Institució Montserrat:

Arribem al final d’un altre curs, un curs dur, difícil per totes aquelles situacions incòmodes i delicades en les que ens trobem ara mateix en el nostre dia a dia.

Però arriba el moment de descansar, de gaudir, d’arraconar només per uns mesos tot allò que ens preocupa i disfrutar al màxim de l’estiu, del sol, de la familia…

Com sempre, ha estat un plaer treballar i compartir els nostres projectes i activitats amb vosaltres.

Nosaltres també necessitem un petit descans però tornarem amb més força i il.lusió.

Gràcies a tots, pares i mares per la vostra comprensió i interès envers la nostra feina.

Vagis on vagis, t’esperem al Setembre! Bon estiu i fins aviat!

AMPA Institució Montserrat

Un casalet d’estiu, divertit i en anglès

Written by . Filed under Casalet d'estiu, Vídeos. No comments.

Com tots sabeu aquest any l’organització del casalet de la jornada intensiva ha estat treball de l’empresa d’esports “Promo Sports”, opció escollida en Assemblea extraordinària per les famílies assistents i com sempre volem saber la vostra opinió sobre el seu funcionament i com s’ha gestionat tot, és per això que us passem aquest enllaç on accedireu a una enquesta de valoració que ens agradaria que ens omplíssiu per tenir com a referència per un altre curs. Aquí us deixen un reculls de fotos del Casalet.

L’últim butlletí de l’AMPA ja és aquí

Written by . Filed under Butlletí. No comments.

Butlleti-4-juny-1Aquí teniu l’últim butlletí del curs. Hi trobareu una entrevista a l’Anna Samsó, la carta de comiat d’un alumne de 4rt d’ESO i el resum de l’Assemblea de l’AMPA del mes de juny, entre d’altres continguts. Aquesta vegada, l’Àlbum de Fotos recull les imatges de Sant Ponç, les colònies, les cloendes de les activitats extraescolars, la Festa de la Primavera i la Festa Major de parvulari.

Esperem que gaudiu de la lectura!

Descarrega el butlletí de l’AMPA en format pdf