Intel·ligència emocional. “Escola de pares” AMPA.

Written by . Filed under Escola de Pares, Miscelànea, Xerrades. No comments.

Ed_emocional_poster1-1

L’AMPA de la Institució Montserrat us convida a tots a la 1ª xerrada de l’Escola de Pares d’aquest curs que porta per títol “Intel·ligència emocional en nens de 3-12 anys.

Adjuntem el pòster informatiu i us recordem que aquesta vegada ens heu de confirmar la vostra assistència a la xerrada i si fareu ús del servei de guarderia que posem a la vostra disposició de manera gratuïta a través del següent formulari.

 

Protocol sobre la cobertura de l’assegurança sanitària a l’escola

Written by . Filed under Miscelànea. No comments.

imgres

A continuació adjuntem el document informatiu amb el protocol a seguir en cas d’haver d’anar a la Mútua de l’escola per qualsevol tipus d’incident dels nostres fills dins l’horari escolar.

Aquest document el trobareu a la vostra disposició a l’Administració de l’escola, la persona encarregada us  lliurarà una còpia junt amb el volant que s’ha de dur al centre mèdic.

Com sempre per a qualsevol dubte o consulta ens podeu trobar al SAP en el seu horari habitual o al mail de l’AMPA:

administracio@ampaim.org

Butlletí 9 AMPA i més!!

Written by . Filed under AMPA Activa, Butlletí, Comissions, Miscelànea. No comments.

Butlletí-9

Benvolgudes famílies:

Ja tenim aquí el butlletí nº9 de l’AMPA i el 1er d’aquest any amb les novetats d’aquest curs, una entrevista amb la Mabel Vivancos, els misteris del barri de Sants i un bon grapat de frases divertides dels alumnes de la IM.

Aprofitem per informar-vos també, que ja teniu a la vostra disposició el llistat de delegats de l’AMPA Activa d’aquest curs 2015-2016 i la composició de la Junta de l’AMPA i de les Comissions.

Aquesta informació la podeu trobar a l’apartat “pàgines” de la nostra web.

 

Escola de Pares: De què volem parlar?

Written by . Filed under Escola de Pares, Miscelànea. No comments.

Benvolgues famílies:

Per tal de facilitar l’assistència a les xerrades que l’AMPA organitza dins el projecte “Escola de Pares”, s’ha decidit fer un sondeig entre totes les famílies de l’escola per tal de conèixer les vostres inquietuds envers els temes a tractar.

Us demanem, doncs, que empreu només  5 minuts del vostre temps en omplir la següent enquesta i saber quin és l’interès general de les famílies en relació als temes que us proposem.

Un cop tinguem tota la informació recollida, us oferirem un calendari de xerrades per a aquest curs 2015-2016 que us farem arribar com sempre a través de comunicat i que trobareu també penjat a la nostra web.

 

baixa

Fem fora els polls

Written by . Filed under Miscelànea. No comments.

Com ja sabeu d’un temps ençà els polls no descansen i allarguen la seva visita pràcticament tot el curs.

És per aixó que us recordem que el millor tractament és repassar diàriament el cap dels nostres fills amb una pinta de llèmenes.

Clicant aquí, accedireu a un document informatiu amb unes recomanacions molt interessants que creiem que us poden ser útils i de gran ajuda .

Us adjuntem també l’enllaç del reportatge sobre els polls que es va fer al programa “Què, qui, com de TV3”.

Ànims i paciència infinita!!
imgres